Utstillere og foredragsholdere
2018


Utstillere og Foredragsholdere 2018


Utstiller: Manumu Nettbokhandel - www.manumu.no

Vi deltar med et bredt utvalg spennende bøker innen alternativ medisin, esoteri, mystikk, selvutvikling, astrologi, urter og mange andre kategorier.
Av andre varer kan nevnes: englekort, orakelkort, tarotkort, penduler, japansk røkelse mm


Utstiller: Torunn Haugland

Torunn tilbyr massasje på nakke og rygg, og salg av hjemmelagde natt og dag kremer som inneholder essens oljer og serum, samt massasjeoljer som kunden kan bruke mot problemer med smerter og andre plager. 

Torunn har lang erfaring som behandler.  Hun har varme hender og finner lett fram til muskelknuter som trenger å løsnes på.

Hun selger også selv-strikkede gensere og lester til en rimelig pris.

Velkommen til standen


Utstiller: Jorid Emilsen (kun lørdag)Utstiller: Irene Grønaas

Irene Grønaas er Naturmedisinsk aromaterapeut og jobber til daglig som sosionom. På messa tilbyr hun ansikt- og hodebunnsmassasje, fotmassasje, samt salg av smykker og diverse varer.


Utstiller: Sølvi Halsaunet / Konkylien 

Selger div. varer som røkelse drømmefangere o.l.

Reiki/healing og balansering av chakra.

Benytter også TFT. til fjerning av fobier og angst. 


Utstiller og foredragsholder: Ann-Kristin Johansen

Ann-Kristin Johansen kommer på messen med sin bok «Himmelske samtaler i ny tid» Boken er kanalisert hovedsakelig fra hennes hovedkilde, erkeengelen Mikael. Hun vil foruten å selge boken, holde foredrag om seg selv og boken. Hun tilbyr healing og tar gjerne reading for de som ønsker det.


Utstiller: Kjell Saltnes

Salg av Kjells hjertetrommer.
Disse trommene er laget med mye kjærlighet og omtanke.  


Utstiller: Linda Grønaas

Linda er utdannet Polaritetsterapeut og har drevet med Aroma Massasje siden utgangen av Hadeland folkehøgskole for 7 år siden. 

På hennes stand kan du få massasje/polaritetsterapi, eller kjøpe deg en grønn shot med hvetegress! 

Hun kommer også til å ha Polaritetsyoga og Kundalinimeditasjon som alle kan delta på under messa.


Utstiller: Børge Talberg

Børge bor på Bjorelvnes i Troms, og jobber som lærer. Han tilbyr håndanalyse og numerologi på messa.

Håndanalyse og Numerologi

Jeg holder på med det vi kaller moderne håndanalyse. Jeg spår ikke, men tar utgangspunkt i fingeravtrykkene, som et uttrykk for ens «sjelspsykologi». Hendene med linjene, form, farge mm. sier noe om personligheten. Fingeravtrykkene analyseres i fht. personlighetstrekkene, og jeg forteller om muligheter, utfordringer mm. ut ifra det jeg ser.

Moderne håndanalyse handler ikke om spådom. I stedet analyseres hendene hvor jeg beskriver personligheten til den jeg leser for. Her vil de fleste kjenne seg lett igjen i det jeg beskriver, mens fingeravtrykkene gir en annen type informasjon, om det vi kaller «sjelspsykologien». Denne er mer skjult, og det kan oppleves som befriende at en kommer til forståelse av noe i sjelspsykologien, som en ikke har vært bevisst. 

Det har vært forsket i mange år på fingeravtrykk, og jeg «dekoder» fingeravtrykkene på alle fingrene. Dvs. jeg noterer ned alle fingeravtrykkene på de ulike fingrene, og forteller om hva det betyr. 

Handanalysen baseres på metodikken «Lifeprints», som jeg har tatt kurs i gjennom International Institute of Hand Analysis - IIHA. Metoden er basert på over 25 års forskning, som Richard Unger har gjort innen handanalyse. 

Numerologi kan være et verktøy, som fører til økt selvinnsikt. Numerologirapporten skal si noe om ens potensiale gjennom å tolke tallene, som fremkommer av navnet, og fødselsdatoen. Det viktigste tallet er livsveitallet, som regnes ut ifra fødselsdatoen. Livsveitallet gir oss en bred oversikt over de muligheter, utfordringer, og erfaringene vi vil møte i dette livet. Sjeletallet viser hva som motiverer oss dypest sett, og finnes ut ifra vokalene i navnet. Personlighetstallet viser hvordan andre oppfatter oss, og finnes ut fra konsonantene i navnet. Numerologirapporten er på ca. 35 sider, og er på engelsk siden programvaren jeg bruker er på engelsk, men den kan lett oversettes til norsk ved å bruke f.eks Google Translate.

Utstillere: Olaug Jensen Saltnes og Norma Hagen

Tvillingene Norma Hagen og Olaug Jensen selger boken sin. Boken er om forfatternes opplevelse av den Multidimensjonelle virkeligheten. 
Erkeengelen Michael sto i midten i sin rustning.
Ashtarkommandoen lå i sine skip over området og konsentrerte seg om å stenge for energitap ut i Universet.
Alle energier ble sluppet løs, og samlet i et voldsomt lyn som slo ned i krystallen gjennom Michael og de seks som sto i midten, sammen med Michael.
De brukte sverdene for å samle lynet ved at de satte dem sammen i spissen over hodet til Michael. Energiene var dermed låst inne i krystallen i jorden.
«Dette er ikke en slutt, men en ny begynnelse» roper Michael ut.

Dette er et utdrag fra en beretning om da Atlantis falt, opplevd av Olaug, den ene av de to forfatterne.

Melding fra forfatterne:
Denne boken er skrevet fra våre hjerter. Vi har forsøkt å formidle våre opplevelser og visjoner til deg på en usminket måte. For å beholde energien i historiene og kanaliseringene, har vi valgt å ikke ha noen til å lese korrektur på boken. Boken er utradisjonell og helt utenfor de rammene som er vanlig for andre bøker.
Vi håper du velger å lese den med et åpent hjerte, sånn som vi har skrevet den. En stor takk til forlaget som ga oss så frie tøyler som vi ønsket.
I LYS OG KJÆRLIGHET
Norma og Olaug 


Foredragsholder: IoPT Rana v Annelise Myrås 

IoPT er en forkortelse for Identitetsorientert Psykotraumeteori og -terapi. Hvem er jeg? Har jeg en fri vilje? Ligger mine tidlige erfaringer til grunn for hvordan jeg er i dag? Kan jeg arve traumer? Kan ubearbeidede følelser føre til sykdom?Hva gjør jeg for å slippe å kjenne på vonde følelser?
Dette og mere til kan du få høre om i foredraget jeg holder på alternativmessa i Skaga. Det blir først et foredrag basert på dr. Franz Ruppers teori, så blir det demonstrasjon av hans metode, intensjonsmetoden med frivillige fra salen. Gratis inngang.
Jeg har noen av bøkene hans med til gjennomsyn og noen stykker for salg. Gå gjerne inn på Institutt for Traumearbeide AS sine hjemmesider for å lese mer: www.iopt.no. Velkommen inn :-)


Utstiller: Tryggve Solfjell

Tryggve Solfjell er utdannet hypnoterapeut, EFT-terapeut og Coach. I sin terapi benytter han også Ajna-lys. Han har praktisert siden 2010 og har lang erfaring med endringsadferd.

Områder han kan hjelpe deg med er blant annet:

 • Bygge opp selvfølelse
 • Fjerne fobier
 • Søvnløshet
 • Fjerne uønskede mønster
 • Vektkontroll
 • Røykeslutt


Utstiller: Kinesiolog Per Opland

Han har 1200-1300 timer utdanning fra ulike kinesiologiretninger siden starten i 1990.- Hovedkilden er "Three in One Concepts"/One Brain
(Gordon Stokes/Daniel Whiteside) og
Pedagogisk Kinesiologi (Annemarie Goldschmidt).

Er sertifisert som instruktør i Pedagogisk Kinesiologi.

Han har også utdanning i hypnoterapi og EFT, og integrerer elementer fra disse metodene i kinesiologien.Har praktisert privat (mest) og i skolen i 25 år.
Jobber nå 60% i skolen og kombinerer det med privat praksis i Mo i Rana.
Er profesjonelt medlem i DNKF (Den Norske Kinesiologforening),
og er registrert i brønnøysundregistrene som alternativ behandler (REG).
(Se også www.kinesiologi.rana.no og www.dnkf.no )

Per skal ha stand på alternativmessa i Skaga.
Der kan du

 • Stille spørsmål og få mer informasjon om kinesiologi.
 • Få en (gratis) kort demonstrasjon av en muskeltest.
 • Få en hel avbalansering med kinesiologi til halv pris
  (Inntil 60 minutter - 400kroner).

Per skal også ha et foredrag på messa
Hovedinnholdet vil bli

 • Kort om kinesiologiens historie.
 • Demonstrasjon av en balansering.
 • Øvelser fra kinesiologien brukt forebyggende/energigivende.
 • Hvordan bli kinesiolog.

Hvis interessen er stor nok, vurderer Per å legge noen kontordager til Dønna utover ettersommeren/høsten for å kunne følge opp klienter som ønsker å fullføre et kinesiologiprogram på 3-5 timer.

Ønsker du å ha stand, holde foredrag eller bidra som messehjelp på Alternativuka 2018?

Utstillere og standholdere - bruk påmeldingsskjema!

Messehjelpere bes ta kontakt med Frode Grønaas på e-post frogro@online.no
eller telefon 97189472