Aktiviteter

Introduksjonskurs i Stand up paddle, og SUP i solnedgang

Vi er så heldige at vi har fått Tove Alfheim til å holde introduksjonskurs i stand up paddle i forkant av messa. På kvelden/natta den 12. - til 13 juli blir det Sup i Solnedgang, for den som har lyst til å være med på en nydelig padleopplevelse.
SUP er en stadig mer populær vannsport hvor du selv kan velge vanskelighetsgrad etter vær og vannforhold. Det er morsomt og enkelt å lære. Det passer for alle, eneste forutsetning er at du kan svømme 50 meter. Pga av at kursholder ikke har utstyr til barn er nedre aldersgrense 14 år. Deltagere under 18 må bruke flytevest, som kursholder har tilgjengelig. Deltagere under 16 år må delta sammen med forelder/ansvarlig voksen.
Introduksjonskurset varer ca 2 - 2,5 timer og inkluderer alt av utstyr, også våtdrakt.

Påmelding skjer til Tove Alfheim på arrangementets facebookside:

https://www.facebook.com/events/200668733902832/


Turmuligheter

Dønna har mange fine turmuligheter og enestående natur. Det er masse å velge i og det finnes noe for enhver. Under uka kommer vi til å besøke noen av stedene som er lett tilgjengelig, hvor du nesten kan kjøre bil helt frem.

Hvis du er sprek er det populært å gå på Dønnamannen, øyas høyest fjell på 858 moh. Det er en noe bratt tur, men utsikten på toppen er det vel verd.